“Everybody

loves somebody

sometime.

Everybody

falls in love

somehow”

Dean Martin

Dating

Dating coach in Amsterdam voor de serieuze relatie.

Iedereen die op zoek is naar een partner kan niet meer om dating sites en apps heen. Ze hebben de samenleving veroverd en de markt voor de liefde ingrijpend veranderd. De ‘in alle rust ontluikende liefde’ lijkt voorgoed iets uit het verleden te zijn. Wie zich nu op het liefdespad begeeft maakt grote kans op te lopen tegen gevoelens van onrust, verwarring en onzekerheid.

Een dating coach in Amsterdam die ervaren, lief en effectief is.

Omdat ‘daten al ingewikkeld genoeg is’  kun je bij bij terecht voor alle soorten steun en advies. Want daten om een partner te vinden voor een serieuze relatie is hard werken en niet altijd leuk. Bij mij krijg je morele steun en praktisch en concreet advies waar je echt wat aan hebt. Omdat ik goed aansluit bij wie jij bent en wat jij nodig hebt in deze situatie.

Ik ben ervaren, lief en duidelijk. In mijn praktijk voor psychotherapie Piptherapie  geef al meer dan 12 jaar advies over liefde, relaties en daten. Zelf heb ik ook 5 jaar ervaring met online daten (met uiteindelijk positief resultaat). Zie ook Eileen van Essen.

Door mijn ervaring kan ik jou helpen om belemmeringen weg te nemen, misverstanden te voorkomen en de moed erin te houden wanneer het tegen zit. Ik ga geen mooie praatjes ophangen maar geloof wel écht in de liefde en die kun je niet verspillen.

Soms gaat een fijne relatie vinden simpelweg om vertrouwen en uithoudingsvermogen. Geen domme dingen doen helpt natuurlijk ook. Maar het allerbelangrijkste is: jezelf serieus blijven nemen en voor lief zijn voor jezelf.

De dating coach in Amsterdam die daten leuker en succesvoller maakt.

Dat doe ik met goede adviezen en praktische tips op maat voor jou. Met kennis van zaken, ondersteunend en duidelijk waar nodig. Voor als het lang tegenzit, je in verwarring bent of  je geen greep kunt krijgen op de situatie…Ik help je de regie te (her)pakken waardoor je je beter voelt en meer kans hebt op succes.

Maak daarom nu een afspraak of stel je vraag hier.

Of zie eerst voor meer informatie over mijn visie als dating coach: over daten en dating tips, en ook wat ik bied.

Of kijk op homevoor wie en relaties voor meer uitgebreide informatie over Liefdesadviezen.

De dating coach in Amsterdam die liefde leuker en toegankelijker maakt.

Maak nu een afspraak of stel je vraag hier.

Love is around the corner, you just need to turn.

Dating sites en apps gebruiken voor een serieuze relatie is geen kinderspel, het is serious shit.

dating coach

“You can’t be wise and in love at the same time”

Bob Dylan