Wie ben ik?

…en waarom weet ik zoveel van de liefde?

 

Eileen van Essen is specialist in de liefde

…geworden. Beginnend bij een van jongs af aan gevoelde verbondenheid met en verwondering over de liefde. Als kind ‘vloog’ ik met mijn barbies naar God voor onderonsjes over de liefde en bezocht ik stiekem de zondagsschool omdat ik hoopte daar meer over liefde te weten te komen.

Als jonge vrouw kwam ik terecht in een allesverterende, langdurige liefdesrelatie, waarin ik heel gelukkig en diep óngelukkig ben geweest.

Als kunstenaar werd ik in beslag genomen door de zoektocht naar het transcendentale en het sublieme (“Schoonheid is zichtbaar geworden liefde” aldus Plato).

Gedreven door mijn liefde voor mensen studeerde ik klinische pedagogie, psychologie en integratieve psychotherapie. En meer dan 12 jaar inmiddels begeleid ik mensen bij hun liefdes- en relatieperikelen in mijn praktijk voor psychotherapie en relatietherapie. Zie Piptherapie.

Sinds ik als twintiger privélessen astrologie nam ben ik voorspellende analyses gaan maken voor vrienden en cliënten, vooral op liefdesgebied. Dat doe ik nu al meer dan 35 jaar met verrassend goede resultaten.

Na later in mijn leven te zijn gescheiden heb ik af en aan 5 jaar ge-date. Hierdoor heb ik héél goed de ins en outs van dating leren kennen. Het daten heeft me uiteindelijk een nieuwe liefdesrelatie gebracht waarmee ik 6 jaar nu heel gelukkig ben.

Liefde is het allerbelangrijkste en het allermooiste in het leven.

Liefde is leven. Wat is er dan mooier dan dagelijks bezig te zijn met de liefde en wat zij vermag? Daar heb ik nu mijn werk van gemaakt. Uit liefde voor de liefde. Omdat me ook is opgevallen dat steeds meer mensen worstelen met (het krijgen van een) relatie(s) in deze complexe tijd. En in mijn praktijk gemerkt heb mensen te kunnen helpen om liefde te vinden in hun leven.

Laten we samen kijken hoe jij de liefde je leven kunt binnenlaten.

Maak nu direct een afspraak of stel je vraag hier.

Liefdesadviezen is specialist in de liefde.

Met het beste advies over de liefde, relaties en dating.

Love is around the corner, you just need to turn.

“Meer dan 12 jaar begeleid ik mensen bij hun liefdes- en relatieperikelen in mijn praktijk voor psychotherapie”

eileen van essen

Eileen van Essen