Liefde anno 2020+

Workshop daten voor liefde anno 2020+ op zaterdag 20 juni 2020.

Heb je behoefte aan een liefdevolle, duurzame relatie?

Ben je het vertrouwen in de liefde en in jezelf een beetje kwijtgeraakt en wil je meer (zelf-)vertrouwen en succes bij te daten voor liefde? Dan ben je hier aan het goede adres!

DE CORONACRISIS…MEER KANSEN VOOR DE LIEFDE?

Wat gebeurt er na de coronacrisis? Gaan we weer massaal online daten, maar nu op zoek naar ware liefde? Zullen we meer waardering hebben voor offline ontmoetingen en diepgang in het contact? Gaan we ons moediger en authentieker gedragen in de omgang met elkaar? Die kans zit er dik in. Of blijven we uit gewoonte ons veilig verschuilen achter het digitale scherm?

Hoe zit dat bij jou…waar heb jij behoefte aan in de liefde?

Je hebt meer invloed dan je denkt!

Pak de regie over je liefdesleven, en vind de liefdevolle partner die je wilt voor een duurzame relatie. Krijg meer kennis van zaken, (zelf-)inzicht en (zelf-)vertrouwen door mee te doen met deze intensieve workshop speciaal ontwikkeld voor vrouwen. Ervaar minder stress en meer effect bij het daten voor liefde – online en off.

De volgende workshop daten voor Liefde anno 2020+ vindt plaats op zaterdag 20 juni 2020 met een kleine groep (max 6) onder begeleiding van ervaren liefdescoach Eileen van Essen. Je doet op deze dag veel ontdekkingen over jezelf (o.a. je behoeften en doelen), over online en offline dating, (je) hechtingsstijl(en), effective communicatie, de verschillen tussen mannelijke en vrouwelijke energie en hoe je hier beter mee om kunt gaan. Tijdens de workshop krijg je ook tools aangereikt waarmee je je doelen in liefde kunt realiseren.

De workshop daten voor Liefde Anno 2020+  geeft inzicht in je:

  • LOVE HOLES: je valkuilen en hechtingsstijl (en hoe je hier effectief mee om gaat).
  • LOVE ROCK: je houvast en toetssteen in liefde.
  • LOVE HANDLES: jouw persoonlijke handvatten en do’s en dont’s om de partner te vinden die je wilt.

Bijzonderheden workshop:

  • Doelgroep: vrouwen van 25 tot 45 jaar.
  • Aantal deelnemers: minimaal 4, maximaal 8.
  • Datum: zaterdag 20 juni 2020 van 09:30-17:15.
  • Plaats: Weteringschans 110, centrum Amsterdam.
  • Prijs: € 220
  • Aanmelden via het contactformulier hiernaast (of hieronder), of met een mailtje naar eileen@liefdesadviezen.com onder vermelding van ‘Workshop’ en de datum. Je plekje blijft gereserveerd als het bedrag à € 220 minstens 2 weken voor aanvang is overgemaakt (zo niet word je op de wachtlijst gezet). Overmaken naar rekeningnummer: NL71INGB0009401146 tnv Identity Doctor, met vermelding van de datum van de workshop. Na aanmelding volgt per e-mail een bevestiging, en later het dagprogramma.

Wees er snel bij want het aantal plaatsen is beperkt. Of nodig een vriendin uit…het wordt een bijzondere dag voor jullie beiden.

drs. Eileen van Essen is een ervaren individueel therapeut, relatietherapeut en vrouwencoach met 15 jaar praktijkervaring en 5 jaar persoonlijke date-ervaring. Zie ook Piptherapie. En/of kijk op homedatingtipswat, en voor wie.

Reacties van deelnemers op vorige workshops:

“Voor mij was deze cursus volledig. Alles wat belangrijk is op datinggebied, was behandeld. (…) Voor mij is de essentie van deze cursus: Het geloven in je eigen kracht waardoor je kunt daten vanuit je kracht en dus niet meer bang hoeft te wezen voor de reactie van de ander of voor een afwijzing. (…) Nogmaals mijn dank voor deze workshop en de fijne manier waarop je deze gaf.  Je hebt een sfeer gecreëerd waardoor, in elk geval, ik me veilig voelde om me kwetsbaar op te stellen.”

“Vond de workshop echt heel erg leerzaam en heb er inmiddels al een en ander van in de praktijk gebracht. Het heeft me gesterkt en doen beseffen dat het goed is om mijn behoeften uit te spreken, dat je samen verantwoordelijk bent voor een relatie en we zelf de regie mogen pakken als vrouw zijnde. Tegelijkertijd moet een man de kans krijgen om je te veroveren, dat inzicht helpt me ook.”(…) Workshop daten vanuit je kracht heeft me concrete tools gegeven om meer voor mezelf te gaan staan in het algemeen, maar met name in het (online) datingproces”

“De combinatie van theorie, veel relevante kennis, persoonlijke inbreng met ruimte voor interactie en oefenen, vond ik heel goed werken. Ik zal nu veel bewuster kiezen en communiceren. Dankjewel! Dit was super!”

“Deze leuke en leerzame workshop geeft je als vrouw meer inzicht, kracht en zelfvertrouwen in het hele datingproces.”

” (Ik geef de workshop) een 10, door haar volledigheid en oplossingsgerichtheid. Want vooral dat is bruikbaar!”

Vrouwen en online dating.

Iedereen die op zoek is naar een serieuze, liefdevolle relatie kan niet langer om online dating heen. Internet daten heeft zich voorgoed genesteld binnen de romantische cultuur van nu. Al ben je zelf niet bezig met online dating, anderen zijn dat meestal wel. Dit heeft een niet te onderschatten invloed op de dating- en liefdesmarkt zoals we die nu kennen.

Vrouwen lopen tegen méér en andere problemen aan met daten dan mannen. Dit mede dankzij de ongeschreven codes en regels van de (online) datingcultuur. Deze zijn eerder ondermijnend zijn voor het zelfvertrouwen van vrouwen dan dat ze vrouwen versterken in hun kracht.

Daarbij wordt in onze huidige samenleving de verantwoordelijkheid voor het vormen van duurzame relaties en krijgen van kinderen, nog altijd bij vrouwen neergelegd. Als jonge vrouw kun je – terecht – willen je daar niks van aan te trekken. Maar het gegeven blijft dat een meerderheid aan vrouwen op op een gegeven moment de druk gaat ervaren van binnen een afgebakende tijd voor elkaar te ‘moeten’ krijgen: carrière maken, een liefdespartner vinden, een geschikte woning vinden, beslissen over wel/niet  kinderen, dat voor elkaar te boxen én bekostigen (alleen of samen)…

Jonge vrouwen staan onder enorme druk.

Er wordt vanuit de samenleving van vrouwen verwacht dat zij en zij alleen, de ‘juiste keuzes’ maken. Dat geeft veel stress en druk. Herken je dit?

Zoals een goede vriend van me laatst zei: “…Mannen gaan die verantwoordelijkheid echt niet overnemen van vrouwen”. Hopelijk toch wel délen? Dit onderwerp verdient veel meer aandacht en gelukkig komt de discussie hierover steeds meer op gang.

Door je meer bewust te zijn van je wensen en behoeften in de liefde kun je vanuit  kracht en zelfbewustzijn de regie pakken over je liefdesleven op een manier die bij jou past (en niet zoals de goegemeente dat van je verwacht) zodat je potentiële partners aantrekt die ook echt bij je passen, waarmee je dus gelukkig kunt worden.

Schrijf je nu in voor de workshop Daten voor Liefde anno 2020+. Op zaterdag 20 mei 2020, centrum Amsterdam. Stuur een mail naar eileen[@] liefdesadviezen.com.

De schaamte voorbij?

Als ervaren therapeut en liefdescoach weet ik dat schaamte over ‘alleen zijn’ een gedeelde ervaring is onder jonge vrouwen. Je staat hierin niet alleen. Gedachten en intens beleefde overtuigingen als: “het ligt aan mij”, “ik ben gewoon niet goed genoeg”, “ik zal nooit liefde vinden in mijn leven” zijn schering en inslag. Dus laat je hierdoor niet weerhouden om met de workshop mee te doen. Je zal merken dat schaamtegevoelens (àls die er al zijn) snel wegvallen en dat het je juist ondersteunt en inspireert om samen met andere vrouwen ervaringen te delen.

Je bent helemaal goed zoals je bent.

Een partner vinden om mee gelukkig te zijn in een duurzame relatie is een heel natuurlijk, menselijk verlangen. Je hoeft niet eerst helemaal gelukkig te zijn in je ééntje, vóór je aan een relatie kunt beginnen. Vergeet dit ‘wees eerst gelukkig met jezelf’- dogma. We kennen allemaal eenzaamheid en (zelf)twijfel, dat hoort bij het leven.

Schrijf je in via het contactformulier op deze pagina of stuur een mailtje naar eileen[@]liefdesadviezen.com, onder vermelding van workshop Date different. Wees er snel bij want het aantal plaatsen is beperkt. 

Nog vragen? Mail naar: eileen[a]liefdesadviezen.com.

Of wil je liever individuele coaching? Dat kan ook. Meld je hier aan voor een individueel coachingsgesprek over de liefde en/of dating.

Liefde is een daad van vertrouwen.

beste liefdescoach Amsterdam

Schrijf je nu in

Upload hier eventueel je tekst met vragen