Liefde vinden.

Wie liefde vinden wil

kan bijna niet meer om online daten heen. Dating sites en apps gebruiken om een serieuze relatie te vinden is geen kinderspel, het is serious shit. Verwarring, teleurstelling en ontmoediging komen al snel om de hoek kijken.

Vrouwen lopen met online daten tegen méér en andere problemen aan dan mannen. Wat onder andere (niet alleen) met de huidige mores van de datingcultuur te maken heeft. Doodzonde. Want een liefdevolle relatie is voor de meeste mensen één van de leukste en belangrijkste dingen die er zijn in het leven.

Workshop geleid door ervaren liefdescoach.

Ik ben een ervaren (relatie-)therapeut en liefdescoach die vrouwen die liefde vinden willen coacht om met daten sterk(er) in hun schoenen te staan, belemmeringen en valkuilen te omzeilen en onderscheid te maken tussen wat echt van betekenis is en wat niet. (Zie Eileen van Essen voor meer informatie over mij).

Speciaal voor vrouwen tussen de 25 en 40 jaar heb ik de workshop: Daten voor Liefde anno 2020+ ontwikkeld. Een intensieve en inspirerende dag-workshop waarin je leert hoe jij de regie kunt pakken over je liefdesleven, op een manier die bij jou past. Klik voor alle informatie over de workshop.

Tijdens de workshop leer je:

  • meer over je eigen behoeften en hoe die serieus neemt;
  • over je belemmerende overtuigingen en hoe je omzet in effectief gedrag;
  • hoe je je vrij maakt van de ongeschreven regels van de datingcultuur;
  • hoe je trouw blijft aan jezelf;
  • wat een volwassen relatie en volwassen communicatie inhouden en hoe je dat doet;
  • over de verschillen tussen mannelijk en vrouwelijke energie en hoe je hier om hier slimmer (effectiever) mee om kunt gaan ;
  • hoe je de regie neemt over je liefdesleven.

Tijdens de workshop krijg je inzicht in  jouw:

  • LOVE HOLES: valkuilen, hechtingsstijl en wat je hiermee kunt.
  • LOVE ROCK: houvast en toetssteen in liefde.
  • LOVE HANDLES: de handvatten en do’s en don’ts bij het daten voor liefde.

Alle informatie over de workshop en aanmelding, vind je hier.

Wees er snel bij want het aantal plaatsen is beperkt.

Visie op dating voor vrouwen.

Vrouwen hebben het met daten moeilijker dan mannen. Dit heeft o.a. met de huidige mores van online-dating te maken. Die eerder ondermijnend is voor de persoonlijke integriteit van vrouwen is dan dat het hen ondersteunt in hun autonomie en kracht.  De workshop Date different is onder meer ontwikkeld als antwoord op deze problematiek en om vrouwen meer zelfinzicht en tools te bieden bij het vinden van een partner. Want…

wanneer je als vrouw anders omgaat met daten

d.w.z.  slimmer en vanuit een groter zelfbewustzijn worden je acties effectiever en heb je meer succes met daten en in de liefde (al voelt het vaak juist andersom). Met meer (zelf-)kennis en zelfvertrouwen wordt daten minder stressvol, je aantrekkingskracht en persoonlijke effectiviteit nemen toe en je hebt meer kans een partner te vinden om mee gelukkig te zijn. Neem de regie terug over je liefdesleven met de workshop Daten voor Liefde anno 2020+.

De schaamte voorbij

Als ervaren therapeut en liefdescoach wéét ik dat een gevoel van schaamte over ‘het alleen zijn’ een algemeen gedeelde ervaring is onder leuke, jonge vrouwen. Je bent hierin niet alleen. Gedachtes en intens beleefde overtuigingen als: ‘het ligt aan mij’, ‘ik ben gewoon niet goed genoeg’, ‘ik zal nooit liefde vinden in mijn leven’ zijn schering en inslag. Dus laat je hierdoor niet weerhouden om met de workshop mee te doen. Je zal merken dat schaamtegevoelens (mochten die er zijn) snel wegvallen en dat het je juist ondersteunt en inspireert om samen met andere vrouwen ervaringen te delen.

Schrijf je nu in hier o.v.v. Workshop, of stuur een mailtje naar eileen[@]liefdesadviezen.com o.v.v. Workshop en datum. Wees er snel bij want het aantal plaatsen is beperkt.

Ervaren liefdescoach

Al jaren help ik in mijn praktijk Piptherapie cliënten met de liefdes- en relatieproblemen en dating. Inlevend, lief en met kennis van zaken. Zowel vrouwen als mannen. Voor meer informatie over mij: Eileen van Essen. Kijk ook op Liefdesadviezen, wat en voor wie en datingtips.

Maak een afspraak voor een persoonlijk coachingsgesprek hier.

Love is life. Laat de liefde je leven in.

Everybody loves somebody sometime. Everybody falls in love somehow.

Dean Martin

liefdescoach amsterdam