Liefde en Dating Anno 2020+

Workshop voor vrouwen zaterdag 16 mei 2020, van 09:30-17:15 in Amsterdam.

Het je behoefte aan een stabiele relatie maar lijkt die je te ontglippen? Twijfel je eraan of je ooit een partner zult vinden? Loop je tegen problemen aan met daten, en/of ben je ontmoedigd geraakt door slechte ervaringen? Of vraag je je af hoe (je wilt dat) je toekomst eruit ziet in de liefde?

Je hebt hier meer greep op dan je denkt.

Wil je meer inzicht en vertrouwen krijgen in je liefdesleven voor nu en in de toekomst en minder stress ervaren bij het daten? Doe dan mee met de intensieve dag-workshop voor vrouwen: Liefde en Dating Anno 2020+.

Tijdens deze workshop met een kleine groep vrouwen begeleid door ervaren liefdescoach Eileen van Essen doe je ontdekkingen over jezelf, de liefde, dating, hechtingsstijlen, volwassen relaties en het verschil tussen mannen en vrouwen.

Je wordt je meer bewust van je wensen en behoeften in de liefde en relaties tijden de workshop en krijgt tools aangereikt waarmee je je doelstellingen kunt behalen.

Vrouwen en online dating.

Als je op zoek bent naar een partner voor een serieuze relatie kun je tegenwoordig niet meer om online dating heen. (Al gebruik je zelf geen apps, anderen die graag een relatie willen doen dat wel).

Vrouwen lopen tegen méér en andere problemen aan met online dating dan mannen. Dat heeft onder andere te maken met de ongeschreven regels van de dating-cultuur die eerder ondermijnend zijn voor het zelfvertrouwen van vrouwen dan andersom.

Daarnaast wordt in onze huidige samenleving de verantwoordelijkheid voor de vorming van duurzame relaties en voortplanting vooral bij vrouwen gelegd. Als jonge vrouw kun je – heel terecht – van plan zijn je hier niks van aan te trekken maar het blijft zo dat vrouwen maar beperkt de tijd hebben om (simultaan): aan hun carrière te werken, beslissingen te nemen over wel/niet kinderen krijgen (met of zonder een liefdespartner) en het tot uitvoering brengen en bekostigen hiervan. Voor dit alles pakweg zo’n 15 jaar.

Jonge vrouwen staan onder enorme druk.

Er wordt van jou als vrouw verwacht dat jij en jij alleen, ‘de juiste keuzes’ maakt. In heel korte tijd. Dat geeft veel stress. Herken je dit?

En, zoals een goede vriend van me onlangs zei: “Mannen gaan die verantwoordelijkheid echt niet overnemen.” Hopelijk wel délen toch? Dit onderwerp verdient veel meer aandacht en gelukkig komt sinds kort de discussie hierover steeds meer op gang.

Door je beter bewust te zijn van je behoeften in de liefde voor nu en in de toekomst, kun je meer vanuit (daad)kracht en zelfbewustzijn de regie pakken over je (liefdes)leven. Op een manier die bij jou past, niet  zoals je denkt dat er van je wordt verwacht…

Liefde en Dating Anno 2020+

De laatste jaren kwam in mijn praktijk voor individuele therapie dit thema over liefde, dating en een serieuze relatie steeds vaker naar boven drijven. Niet toevallig hangt dit samen met dat online dating zich voorgoed heeft ingenesteld in ons liefdesleven en de invloed hiervan op de dating’cultuur’. Reden waarom ik deze intensieve workshop heb ontwikkeld: voor empowerment van vrouwen in liefde en relaties.

Tijdens de workshop vind je veel herkenning; je kennis, (zelf-)inzicht en zelfvertrouwen nemen toe en je krijgt tools aangereikt waarmee je de regie kunt pakken over je liefdesleven. Hierdoor kan er veel veranderen in korte tijd.

Onderwerpen die aan bod komen tijdens de workshop zijn: korte en langer termijn doelen, persoonlijke waarden, de romantische en seksuele cultuur anno nu, online dating, wat is volwassen liefde en communicatie, (jouw) hechtingsstijl(en) en verschillen nam/vrouw.

Kijk voor reacties op de vorige workshop onderaan deze pagina.

Schrijf je nu in voor de workshop Liefde en Dating Anno 2020+, op zaterdag 16 mei 2020 in het centrum van Amsterdam. Maak gebruik van het contactformulier of stuur een mail naar eileen[@] liefdesadviezen.com met vermelding van aanmelding workshop 16 mei.

Wees er snel bij want het aantal plaatsen is beperkt.

Tijdens de workshop krijg je (meer) inzicht in je:

  • LOVE HOLES: persoonlijke valkuilen en hechtingsstijl.
  • LOVE ROCK: houvast en toetssteen in liefde; je rots in de branding.
  • LOVE HANDLES: de handvatten en dos en don’ts die helpen om het vinden van liefde een stuk minder stressvol, leuker en effectiever maken.

Bijzonderheden workshop:

  • Doelgroep: vrouwen van ongeveer 25 tot 45 jaar.
  • Aantal deelnemers: minimaal 4, maximaal 8.
  • Datum: zaterdag 16 mei 2020 van 09:30-17:15.
  • Plaats: Weteringschans 110, centrum Amsterdam.
  • Prijs: € 220
  • Aanmelden via het contactformulier hiernaast (of hieronder), of met een mailtje naar eileen@liefdesadviezen.comonder vermelding van ‘Workshop’ en de datum. Je plekje blijft gereserveerd als het bedrag à € 220 minstens 2 weken voor aanvang is overgemaakt (zo niet word je op de wachtlijst gezet). Overmaken naar rekeningnummer: NL71INGB0009401146 tnv Identity Doctor, met vermelding van de datum van de workshop. Na aanmelding volgt per e-mail een bevestiging, en later het dagprogramma.

drs. Eileen van Essen is een ervaren individueel therapeut, relatietherapeut en vrouwencoach met 15 jaar praktijkervaring en 5 jaar persoonlijke date-ervaring. Voor meer informatie over Eileen van Essen klik hier en hier. Kijk ook op homedatingtipswatvoor wie en Piptherapie.

Reacties van deelnemers op de vorige workshop van 8 nov. 2020:

“Deze leuke en leerzame workshop geeft je als vrouw meer inzicht, kracht en zelfvertrouwen in het hele datingproces.”

“Voor mij was deze cursus volledig. Alles wat belangrijk is op datinggebied, was behandeld. (…) Voor mij is de essentie van deze cursus: Het geloven in je eigen kracht waardoor je kunt daten vanuit je kracht en dus niet meer bang hoeft te wezen voor de reactie van de ander of voor een afwijzing. (…) Nogmaals mijn dank voor deze workshop en de fijne manier waarop je deze gaf.  Je hebt een sfeer gecreëerd waardoor, in elk geval, ik me veilig voelde om me kwetsbaar op te stellen.”

“Vond de workshop echt heel erg leerzaam en heb er inmiddels al een en ander van in de praktijk gebracht. Het heeft me gesterkt en doen beseffen dat het goed is om mijn behoeften uit te spreken, dat je samen verantwoordelijk bent voor een relatie en we zelf de regie mogen pakken als vrouw zijnde. Tegelijkertijd moet een man de kans krijgen om je te veroveren, dat inzicht helpt me ook.”(…) Workshop daten vanuit je kracht heeft me concrete tools gegeven om meer voor mezelf te gaan staan in het algemeen, maar met name in het (online) datingproces”

De schaamte voorbij?

Als ervaren therapeut en liefdescoach weet ik dat schaamte over ‘alleen zijn’ een gedeelde ervaring is onder jonge vrouwen. Je staat hierin niet alleen. Gedachten en intens beleefde overtuigingen als: “het ligt aan mij”, “ik ben gewoon niet goed genoeg”, “ik zal nooit liefde vinden in mijn leven” zijn schering en inslag. Dus laat je hierdoor niet weerhouden om met de workshop mee te doen. Je zal merken dat schaamtegevoelens (àls die er al zijn) snel wegvallen en dat het je juist ondersteunt en inspireert om samen met andere vrouwen ervaringen te delen.

Je bent helemaal goed zoals je bent.

Een partner vinden om mee gelukkig te zijn in een duurzame relatie is een heel natuurlijk, menselijk verlangen. Je hoeft niet eerst helemaal gelukkig te zijn in je ééntje, vóór je aan een relatie kunt beginnen. Vergeet dit ‘wees eerst gelukkig met jezelf’- dogma. We kennen allemaal eenzaamheid en (zelf)twijfel, dat hoort bij het leven.

Schrijf je in via het contactformulier op deze pagina of stuur een mailtje naar eileen[@]liefdesadviezen.com, onder vermelding van workshop Date different. Wees er snel bij want het aantal plaatsen is beperkt. 

Nog vragen? Mail naar: eileen[a]liefdesadviezen.com.

Of wil je liever individuele coaching? Dat kan ook. Meld je hier aan voor een individueel coachingsgesprek over de liefde en/of dating.

Liefde is een daad van vertrouwen.

beste liefdescoach Amsterdam

Schrijf je nu in

Upload hier eventueel je tekst met vragen