Date Different: zaterdag 18 januari 2019.

Workshop daten vanuit je kracht.

Wil je een partner vinden voor een duurzame, liefdevolle relatie? Wil je de tools hebben om tijdens het daten jezelf te blijven en niet te ‘verkrampen’? Ben je door je ervaringen met daten enigszins ontmoedigd geraakt en kun je nu wel wat nieuwe inspiratie gebruiken? Dan is de workshop Daten vanuit je Kracht echt iets voor jou.

Je hebt meer invloed dan je denkt!

Ontdek dit tijdens Date Different, de workshop waarin je leert daten vanuit je kracht. Inzichtgevend, ik-versterkend en inspirerend. Maar vooral: heel effectief. Leer jezelf beter kennen en krijg de tools in handen om met (online) daten de partner te vinden die bij je past. Door het intensieve en veilige karakter van de workshop verandert er veel in korte tijd. Na één dag heb je meer zelfvertrouwen, weet je beter wat je wilt en heb je de dating-skills om je doel te bereiken.

Vrouwen en online dating.

Wanneer je een partner wil vinden voor een serieuze relatie kun je niet meer om online dating heen. Vrouwen lopen tegen méér en andere problemen aan met online dating, dan mannen. Dit heeft o.a. met de ‘ongeschreven regels’ van de dating-cultuur te maken. Die regels ondermijnen het zelfvertrouwen van vrouwen eerder dan dat ze vrouwen versterken in hun kracht en autonomie.

Hoe kun daten vanuit je kracht om een geliefde te vinden voor een duurzame relatie?

Dat precies, is wat de workshop Date Different je biedt. Wie liefde vinden wil, moet de regie nemenHerstel je vertrouwen in de liefde,  jezelf en de toekomst. Wanneer je als vrouw anders omgaat met daten d.w.z. slimmer (met meer inzicht) en vanuit je kracht, worden je acties effectiever en en nemen je zelfvertrouwen en aantrekkingskracht toe. Online dating wordt een stuk minder stressvol en je hebt meer kans de partner te vinden die je wilt voor een liefdevolle, duurzame relatie.

Date Different (daten vanuit je kracht), voor vrouwen die het anders willen.

Schrijf je nu in voor de workshop daten Date Different op zaterdag 18 januari 2020 in het centrum van Amsterdam. Dat kan met het contactformulier hiernaast (of hieronder )of door een mailtje te sturen naar eileen[@] liefdesadviezen.com, met vermelding van aanmelding workshop Date Different. Wees er snel bij want het aantal plaatsen is beperkt.

Daten vanuit je kracht.

Tijdens de workshop Date Different leer je:

 • meer over je eigen behoeften en hoe die serieus neemt;
 • hoe je belemmerende overtuigingen omzet in effectief gedrag;
 • hoe je je vrij maakt van de ongeschreven regels van de datingcultuur;
 • hoe je trouw blijft aan jezelf en je eigenwaarde viert.
 • wat een volwassen relatie en volwassen communicatie inhouden en hoe je dat doet;
 • over de verschillen tussen ‘man’ en ‘vrouw’ en hoe je  slimmer hiermee omgaat;
 • hoe je in je kracht blijft en daarmee je aantrekkingskracht versterkt;
 • hoe je de regie (terug)neemt over je liefdesleven.

Tijdens de workshop daten krijg je inzicht in  jouw:

 • LOVE HOLES: valkuilen en hechtingsstijl.
 • LOVE ROCK: houvast en toetssteen bij dating en in liefde. Je rots in de branding die je kracht en standvastigheid geeft.
 • LOVE HANDLES: de handvatten en do’s en don’ts die helpen om online dating een stuk minder stressvol, leuker en effectiever maken.

Wat neem je mee uit de workshop Daten vanuit je Kracht?

 • je zelfvertrouwen is aanmerkelijk toegenomen;
 • je gelooft weer in jezelf en een toekomst samen met een geliefde;
 • je voelt je zekerder, competenter en vrijer in de dating-arena;
 • je hebt de juiste tools in handen voor het vinden van een fijne partner die bij je past.

Onderaan de pagina vind je een overzicht het dagprogramma.

De workshop is NIET:

 • een plek waar je trucs leert om ‘zo snel mogelijk een vriendje te vinden’.
 • een plek waar je hoort wat jij allemaal fout doet (jij doet NIETS FOUT).

De workshop is WEL:

 • een plaats van ik-versterking, waar je in je kracht komt.
 • een veilige omgeving waarin je je begrepen en gesteund voelt en waar je elkaar inspireert;
 • een plek van female empowerment, jouw empowerment in het bijzonder;
 • de plek waar je leert hoe jij slimmer met daten kunt omgaan, effectiever en met minder stress, om de partner te vinden die je wilt.

Bijzonderheden workshop:

 • Doelgroep: vrouwen van ongeveer 25 tot 45 jaar.
 • Aantal deelnemers: minimaal 4, maximaal 6.
 • Datum: zaterdag 18 januari 2020 van 09:30-17:15.
 • Plaats: Weteringschans 110, centrum Amsterdam.
 • Prijs: € 235
 • Aanmelden via het contactformulier hiernaast (of hieronder), of met een mailtje naar eileen@liefdesadviezen.com onder o.v.v. van aanmelding workshop Datedifferent met de datum erbij. Je plekje blijft gereserveerd als het bedrag à € 235 minstens 2 weken voor aanvang is overgemaakt (zo niet word je op de wachtlijst gezet). Overmaken naar rekeningnummer: NL71INGB0009401146 tnv Identity Doctor, onder vermelding van Date Different of Daten vanuit je Kracht, met de datum van de workshop. Na aanmelding volgt per e-mail een bevestiging.

drs. Eileen van Essen is een ervaren individueel therapeut, relatietherapeut en vrouwencoach met 15 jaar praktijkervaring en 5 jaar persoonlijke date-ervaring. Voor meer informatie over Eileen van Essen klik hier en hier. Kijk ook op home, datingtips, wat, voor wie en Piptherapie.

De schaamte voorbij?

Als ervaren therapeut en liefdescoach weet ik dat schaamte over ‘alleen zijn’ een gedeelde ervaring is onder leuke, jonge vrouwen. Je staat hierin niet alleen. Gedachten en intens beleefde overtuigingen als: ‘het ligt aan mij’, ‘ik ben gewoon niet goed genoeg’, ‘ik zal nooit liefde vinden in mijn leven’ zijn schering en inslag. Dus laat je hierdoor niet weerhouden om met de workshop mee te doen. Je zal merken dat schaamtegevoelens (àls die er al zijn) snel wegvallen en dat het je juist ondersteunt en inspireert om samen met andere vrouwen ervaringen te delen.

Je bent helemaal goed zoals je bent.

Het is zo dat ‘een partner willen om gelukkig mee te zijn’ een heel natuurlijk, menselijk verlangen is. Je hoeft niet eerst helemaal gelukkig in je ééntje te zijn vóór je aan een relatie toe bent of er een verdient. Vergeet het wees eerst gelukkig met jezelf– dogma. We kennen allemaal eenzaamheid en zelftwijfel, ook dat hoort bij het leven.

Schrijf je in via het contactformulier op deze pagina of stuur een mailtje naar eileen[@]liefdesadviezen.com, onder vermelding van workshop Date different. Wees er snel bij want het aantal plaatsen is beperkt.

Nog vragen? Bel gerust en spreek een boodschap in en ik bel je snel terug! Tel: 06-55125546. Of mail me met je vragen. E-mail: eileen[a]liefdesadviezen.com.

Of wil je liever individuele coaching? Dat kan ook. Meld je hier aan voor een individueel coachingsgesprek over de liefde en/of dating.

Liefde is een daad van vertrouwen.

beste liefdescoach Amsterdam

Schrijf je nu in

Upload hier eventueel je tekst met vragen