Datingtips voor vrouwen.

 • Ben je dat casual gedoe zat en heb je behoefte aan een serieuze relatie?
 • Ben je ontmoedigd geraakt door je ervaringen met dating?
 • Wil je je zelfvertrouwen (terug) op peil brengen?
 • Wil je meer regie hebben over je liefdesleven?

Als je dit herkent is de workshop: Datedifferent (voor serieuze relatie) echt iets voor jou. Door het (inter)actieve karakter verandert er veel in korte tijd. Datum: zaterdag 9 november 2019. Voor meer informatie over workshop en inschrijving klik hier. Wees er snel bij want het aantal plaatsen in beperkt.

Daten anno 2020

Ons liefdesleven is de laatste jaren ingrijpend veranderd onder invloed van het digitale tijdperk. De gevolgen voor (het krijgen van) een serieuze relatie en het vinden van de juiste partner zijn duidelijk merkbaar en tegelijk ongrijpbaar. We voelen dat er iets ‘niet klopt’ maar kunnen hier niet de vinger op leggen. Vooral vrouwen hebben hier last van en beginnen aan zichzelf te twijfelen, wat doodzonde is.

Visie op dating voor vrouwen.

Vrouwen hebben het met daten moeilijker dan mannen. Dit heeft o.a. met de huidige online-dating mores te maken, die eerder ondermijnend voor de persoonlijke integriteit van vrouwen is dan het hen ondersteunt in hun autonomie.  De workshop Date Different is onder meer ontwikkeld als antwoord op deze problematiek en om vrouwen meer zelfinzicht en tools te bieden bij hun zoektocht naar een liefdespartner.

Als je als vrouw anders omgaat met daten, d.w.z.  slimmer en vanuit een groter zelfbewustzijn, heb je meer succes met daten. Het daten wordt minder stressvol en belangrijker: je aantrekkingskracht en persoonlijke effectiviteit nemen toe. Pak de regie terug over je liefdesleven en vindt de liefde die je wilt.

Datingtips

Meer over onderstaande datingtips (lees: dating-handvatten) komt uitgebreid aan bod tijdens de workshop Datedifferent.

 1. Ken Uzelf.
 2. Vier je eigenwaarde (die is alles).
 3. Je waarden zijn je (ge-)weten.
 4. Jij bepaalt wat normaal is.
 5. Alleen gelijkwaardigheid werkt.
 6. Kijk naar het gedrag (niet de intentie).
 7. Verspil geen tijd.
 8. Neem afwijzing niet persoonlijk.
 9. Wees bereid er moeite en tijd in te steken.
 10. Blijf geloven in de liefde.

Wat deze datingtips (dating-handvatten) voor jou kunnen betekenen en hoe jij die kunt toepassen, ondervind je tijdens de workshop Datedifferent voor een serieuze relatie. Door het intensieve en (inter-)actieve karakter van de workshop verandert er veel in positieve zin in korte tijd. Het aantal plaatsen is beperkt dus geef je snel op hier onder vermelding van aanmelding workshop Date Different.

Natuurlijk kun je ook individuele liefdescoaching inplannen. Maak je afspraak hier.

Kijk voor meer info over mij op Eileen van Essen en  Piptherapie.

Love is life. Laat de liefde je leven in.

Dating sites en apps gebruiken voor een serieuze relatie is geen kinderspel, het is serious shit.

dating in coach Amsterdam