Liefde vinden.

Wie liefde vinden wil

kan bijna niet meer om online daten heen. Dating sites en apps gebruiken om een serieuze relatie te vinden is geen kinderspel, het is serious shit. Verwarring, teleurstelling en ontmoediging komen al snel om de hoek kijken.

Vrouwen lopen met online daten tegen méér en andere problemen aan dan mannen. Wat onder andere (niet alleen) met de huidige mores van de datingcultuur te maken heeft. Doodzonde. Want een liefdevolle relatie is voor de meeste mensen één van de leukste en belangrijkste dingen die er zijn in het leven.

Workshop geleid door ervaren liefdescoach.

Ik ben een ervaren (relatie-)therapeut en liefdescoach die vrouwen die liefde vinden willen coacht om met daten sterk(er) in hun schoenen te staan, belemmeringen en valkuilen te omzeilen en onderscheid te maken tussen wat echt van betekenis is en wat niet. (Zie Eileen van Essen voor meer informatie over mij).

Speciaal voor vrouwen is de workshop: (How) to date or nota tot date: Een Relatie Anno 2020 ontwikkeld.

Een intensieve dag-workshop waar je leert hoe jij de regie kunt pakken over je liefdesleven en je toekomst, op een manier die bij jou past.

Liefde vinden met de workshop: Een Relatie Anno 2020.

op zaterdag 8 februari 2020, van 09:30-17:15, in Amsterdam.

Tijdens de workshop leer je:

 • meer over je eigen behoeften en hoe die serieus neemt;
 • over je belemmerende overtuigingen en hoe je omzet in effectief gedrag;
 • hoe je je vrij maakt van de ongeschreven regels van de datingcultuur;
 • hoe je trouw blijft aan jezelf;
 • wat een volwassen relatie en volwassen communicatie inhouden en hoe je dat doet;
 • over de verschillen tussen ‘man’ en ‘vrouw’. En krijg de sleutels in handen om hier slimmer (succesvoller) mee om te gaan ;
 • hoe je de regie kunt nemen over je liefdesleven en toekomst.

Tijdens de workshop krijg je inzicht in  jouw:

 • LOVE HOLES: valkuilen, hechtingsstijl en wat je hiermee kunt.
 • LOVE ROCK: houvast en toetssteen in liefde; je rots in de branding die je de kracht en standvastigheid geeft om voor jezelf de toekomst te scheppen die je wilt.
 • LOVE HANDLES: de handvatten en do’s en don’ts die daten een stuk gemakkelijker en minder stressvol maken.

Alle informatie over de workshop en aanmelding vind je hier.

Wees er snel bij want het aantal plaatsen is beperkt.

Bijzonderheden workshop Een Relatie Anno 2020:

 • Doelgroep: vrouwen tussen ongeveer 25 en 45 jaar.
 • Aantal deelnemers: minimaal 4, maximaal 6.
 • Datum: zaterdag 8 februari 2020 van 09:30-17:15.
 • Plaats: Weteringschans 110, centrum Amsterdam.
 • Prijs: € 220
 • Aanmelden via het contactformulier hiernaast (of hieronder), of met een mailtje naar eileen@liefdesadviezen.com onder vermelding van ‘Workshop’ en de datum. Je plekje blijft gereserveerd als het bedrag à € 220 minstens 2 weken voor aanvang is overgemaakt (zo niet word je op de wachtlijst gezet). Overmaken naar rekeningnummer: NL71INGB0009401146 tnv Identity Doctor, met vermelding van de datum van de workshop. Na aanmelding volgt per e-mail een bevestiging, en later het dagprogramma.

Alle informatie over de workshop en aanmelding vind je hier.

Visie op dating voor vrouwen.

Vrouwen hebben het met daten moeilijker dan mannen. Dit heeft o.a. met de huidige mores van online-dating te maken. Die eerder ondermijnend is voor de persoonlijke integriteit van vrouwen is dan dat het hen ondersteunt in hun autonomie en kracht.  De workshop Date different is onder meer ontwikkeld als antwoord op deze problematiek en om vrouwen meer zelfinzicht en tools te bieden bij het vinden van een partner. Want…

wanneer je als vrouw anders omgaat met daten

d.w.z.  slimmer en vanuit een groter zelfbewustzijn worden je acties effectiever en heb je meer succes met daten en in de liefde (al voelt het vaak juist andersom). Met meer (zelf-)kennis en zelfvertrouwen wordt daten minder stressvol, je aantrekkingskracht en persoonlijke effectiviteit nemen toe en je hebt meer kans een partner te vinden om mee gelukkig te zijn. Neem de regie terug over je liefdesleven met de workshop Een Relatie Anno 2020.

De schaamte voorbij

Als ervaren therapeut en liefdescoach wéét ik dat een gevoel van schaamte over ‘het alleen zijn’ een algemeen gedeelde ervaring is onder leuke, jonge vrouwen. Je bent hierin niet alleen. Gedachtes en intens beleefde overtuigingen als: ‘het ligt aan mij’, ‘ik ben gewoon niet goed genoeg’, ‘ik zal nooit liefde vinden in mijn leven’ zijn schering en inslag. Dus laat je hierdoor niet weerhouden om met de workshop mee te doen. Je zal merken dat schaamtegevoelens (mochten die er zijn) snel wegvallen en dat het je juist ondersteunt en inspireert om samen met andere vrouwen ervaringen te delen.

Schrijf je nu in hier o.v.v. Workshop, of stuur een mailtje naar eileen[@]liefdesadviezen.com o.v.v. Workshop en datum. Wees er snel bij want het aantal plaatsen is beperkt.

Ervaren liefdescoach

Al jaren help ik in mijn praktijk Piptherapie cliënten met de liefdes- en relatieproblemen en dating. Inlevend, lief en met kennis van zaken. Zowel vrouwen als mannen. Voor meer informatie over mij: Eileen van Essen. Kijk ook op Liefdesadviezen, wat en voor wie en datingtips.

Maak een afspraak voor een persoonlijk coachingsgesprek hier.

Love is life. Laat de liefde je leven in.

Everybody loves somebody sometime. Everybody falls in love somehow.

Dean Martin

liefdescoach amsterdam