Skip to main content

Workshop Liefde Vinden 2020+

Liefdescoaching online

De workshops staan i.v.m. Corona en de steeds veranderende situatie on hold. In plaats daarvan kun je individuele liefdescoaching sessies volgen in mijn praktijk. Kosten € 110 per uur. Stuur een e-mail naar eileen[@]liefdesadviezen.com om een afspraak in te plannen of als je meer informatie wilt.

Wil je erin vertrouwen dat je liefde vinden zal?

Dan is de workshop Liefde Vinden 2020+ iets voor jou.

Het verlangen om een relatie te hebben is zo menselijk als wat (en niets om je voor te schamen). Je hoeft niet eerst helemaal gelukkig te zijn met jezelf voor je aan een relatie kunt beginnen. Een volwassen relatie máákt gelukkig en laat je groeien. Het is een natuurlijke behoefte om liefde te willen geven en te ontvangen, dus gun jezelf die liefdevolle relatie en

pak de regie over je liefdesleven!

Leer en ontdek meer over:

 • je eigen behoeften in de liefde,
 • hoe je vanuit zelfvertrouwen en met minder stress (online en offline) kunt daten,
 • hechtingsstijlen en hoe die onze relaties kunnen beïnvloeden,
 • wat volwassen communicatie is en hoe je dat doet,
 • de verschillen in mannelijke en vrouwelijke energieën en hoe dat van invloed kan zijn op hoe we communiceren in relaties.

Doe mee met de inspirerende workshop Liefde Vinden 2020+

Speciaal ontwikkeld voor vrouwen omdat die vaak tegen dezelfde problemen aanlopen met daten. Ik ben een ervaren relatietherapeut en liefdescoach. Tijdens deze intensieve en zeer effectieve workshop in een kleine groep leer je dichter bij jezelf te zijn en te blijven en meer vertrouwen te hebben in jezelf en de liefde. Naast belangrijke inzichten  verwerf je praktische handvatten om een  liefdevolle partner te vinden voor een lange relatie. Dat wil je toch? Zo niet, is dat ook goed en hoef je niet mee te doen met deze workshop.

Voor reacties van deelnemers, scroll naar beneden. 

Vraag een vriendin mee, het is leuk om samen te doen.

Liefde Vinden 2020+ geeft inzicht in je:

 • LOVE HOLES. Valkuilen en hechtingsstijl en hoe je hier effectief mee omgaat.
 • LOVE ROCK. Houvast en toetssteen in de liefde.
 • LOVE HANDLES. Persoonlijke handvatten en do’s en don’ts om jouw partner te vinden.

Bijzonderheden:

 • Doelgroep: vrouwen van 25 tot 50 jaar.
 • Aantal deelnemers: i.v.m. Covid max. 4 voor voldoende afstand.
 • Datum: Regelmatig, hangt af van het aantal belangstellenden. Neem even contact op.
 • Plaats: Weteringschans 110 hs, centrum Amsterdam.
 • Prijs: € 220
 • Voor aanmeldingen en vragen mail naar eileen@liefdesadviezen.com onder vermelding van workshop liefde vinden. Je plek blijft gereserveerd bij aanbetaling van 50% van het bedrag 2 weken voor aanvang van de workshop. Overmaken naar rekeningnummer: NL71INGB0009401146 tnv Identity Doctor, met vermelding van de datum van de workshop. Na aanmelding volgt per e-mail een bevestiging en het dagprogramma.

Neem een voorproefje van de workshop met de ‘datingstips’ die uitgebreid aan bod komen tijdens de workshop.

Drs. Eileen van Essen is een ervaren individueel therapeut, relatietherapeut en vrouwencoach met 15 jaar praktijkervaring en 5 jaar persoonlijke date-ervaring.

Schrijf je nu in door een mail te sturen naar eileen@piptherapie.nl of gebruik het contactformulier.

Reacties van deelnemers op vorige workshops Liefde Vinden 2020+:

“Voor mij was deze cursus volledig. Alles wat belangrijk is op datinggebied, was behandeld. (…) Voor mij is de essentie van deze cursus: Het geloven in je eigen kracht waardoor je kunt daten vanuit je kracht en dus niet meer bang hoeft te wezen voor de reactie van de ander of voor een afwijzing. (…) Nogmaals mijn dank voor deze workshop en de fijne manier waarop je deze gaf.  Je hebt een sfeer gecreëerd waardoor, in elk geval, ik me veilig voelde om me kwetsbaar op te stellen.”

“Vond de workshop echt heel erg leerzaam en heb er inmiddels al een en ander van in de praktijk gebracht. Het heeft me gesterkt en doen beseffen dat het goed is om mijn behoeften uit te spreken, dat je samen verantwoordelijk bent voor een relatie en we zelf de regie mogen pakken als vrouw zijnde. Tegelijkertijd moet een man de kans krijgen om je te veroveren, dat inzicht helpt me ook.”(…) Workshop daten vanuit je kracht heeft me concrete tools gegeven om meer voor mezelf te gaan staan in het algemeen, maar met name in het (online) datingproces”

“De combinatie van theorie, veel relevante kennis, persoonlijke inbreng met ruimte voor interactie en oefenen, vond ik heel goed werken. Ik zal nu veel bewuster kiezen en communiceren. Dankjewel! Dit was super!”

“Deze leuke en leerzame workshop geeft je als vrouw meer inzicht, kracht en zelfvertrouwen in het hele datingproces.”

” (Ik geef de workshop) een 10, door haar volledigheid en oplossingsgerichtheid. Want vooral dat is bruikbaar!”

Zie ook Piptherapie, homewat, en wie is en voor wie.

Vrouwen en online dating.

Iedereen die op zoek is naar een serieuze relatie kan niet langer om online dating heen. Het internet heeft zich voorgoed binnen de romantiek gedrongen. Al ben jij niet op het internet bezig, de ander is dat vaak wel. Dit heeft een niet te onderschatten invloed op de dating- en liefdesmarkt zoals we die kennen.

Natuurlijk heeft de pandemie het een en ander veranderd. We daten misschien minder, maar wel meer serieus. En dat is een vooruitgang te noemen.

Toch is het nog altijd zo dat vrouwen tegen meer barrières aanlopen met daten dan mannen die ondermijnend kunnen zijn voor het zelfvertrouwen van vrouwen.

Plus: in onze samenleving wordt de verantwoordelijkheid voor het krijgen van een relatie en voortplanting nog altijd bij vrouwen neergelegd. Als vrouw kun je je daar terecht niks van aan te trekken. Maar de meeste vrouwen ervaren op een gegeven moment de druk om binnen een bepaalde tijd te ‘moeten’: carrière maken; een woning vinden; een relatie krijgen; besluiten voor wel of niet kinderen en dat voor elkaar boxen; alles bekostigen. Bij de vraag alleen of samen, geven de meesten voorkeur aan samen en vind je het gek.

Vrouwen staan onder enorme druk.

Er wordt vanuit de samenleving van vrouwen verwacht dat zij en zij alleen, de ‘juiste keuzes’ maken. Dat geeft veel stress en druk. Herken je dit?

Zoals een goede vriend van me laatst zei: “…Mannen gaan die verantwoordelijkheid echt niet overnemen van vrouwen”. Hopelijk toch wel délen? Dit onderwerp verdient veel meer aandacht en gelukkig komt de discussie hierover steeds meer op gang.

Door je meer bewust te zijn van jouw behoeften in de liefde en deze serieus te nemen pak je de regie over je liefdesleven en trek je een partner aan die echt bij je past.

Schrijf je nu in voor de workshop Liefde Vinden 2020+. Stuur een mail naar eileen@liefdesadviezen.com.

Geen schaamte.

Als ervaren therapeut en liefdescoach weet ik dat schaamte over het alleen zijn veel voorkomt onder jonge vrouwen. Je staat niet alleen. Gedachten en intens beleefde overtuigingen als: “het ligt aan mij”, “ik ben gewoon niet goed genoeg”, “ik zal nooit liefde vinden” zijn schering en inslag. Laat je hierdoor niet weerhouden om met de workshop mee te doen. Je zal merken hoe inspirerend en ondersteunend het kan zijn om je ervaringen te delen met andere vrouwen.

Je bent helemaal goed zoals je bent.

Een partner vinden voor een liefdevolle, duurzame relatie is een natuurlijk menselijk verlangen. Je hoeft niet eerst helemaal gelukkig te zijn in je eentje voor je aan een relatie kunt beginnen. Vergeet dit ‘wees eerst gelukkig met jezelf’- dogma. We kennen allemaal eenzaamheid en zelftwijfel. Maar da’s nog geen reden om bij te pakken te gaan neerzitten. Dus neem de regie over je liefdesleven en

schrijf je in voor de workshop Liefde Vinden (of stel je vraag) door een mailtje te sturen naar eileen@liefdesadviezen.com.

Word je liever individueel gecoacht? Dat kan natuurlijk ook. Meld je hier aan voor een individuele sessie over liefde en dating.

Photo top of page Eileen van Essen

Photo top right Eileen van Essen

Photo bottom right sam-manns-Unsplash

Liefde is een daad van vertrouwen.

 

workshop liefde vinden

Schrijf je nu in voor de workshop!

  Upload hier eventueel je tekst met vragen

  workshop liefde vinden