Skip to main content

Liefde vinden.

Liefdescoaching online

De workshops Liefde Vinden staan i.v.m. Corona en de steeds veranderende situatie tijdelijk on hold. In plaats daarvan geef ik liefdescoaching via videobellen. Tijdens één sessie kan ik een goede assessment maken van jouw (vaak complexe) situatie en je praktisch advies geven waarmee je direct verder komt. Kosten € 110 per uur, vooruit te betalen. Stuur een e-mail naar eileen[@]liefdesadviezen.com om een afspraak in te plannen of als je meer informatie wilt.

Wie liefde vinden wil

kan vandaag de dag bijna niet om online dating heen. Helaas is het gebruiken van apps en sites om een serieuze relatie te vinden is geen kinderspel, het is serious shit. Verwarring en teleurstelling komen snel om de hoek kijken.

Vrouwen lopen met daten tegen méér en andere problemen aan dan mannen. Wat onder andere met de impliciete ‘afspraken’ van de datingcultuur te maken heeft. Doodzonde. Want een liefdevolle relatie is voor de meeste mensen één van de leukste en belangrijkste dingen die er zijn in het leven.

Workshop geleid door ervaren liefdescoach.

Ik ben een ervaren (relatie-)therapeut en liefdescoach die vrouwen die liefde vinden willen coacht om met daten sterk(er) in hun schoenen te staan, belemmeringen en valkuilen te omzeilen en onderscheid te maken tussen wat écht van betekenis is voor ze en wat niet. (Zie Eileen van Essen voor meer informatie over mij).

Om vrouwen sterker in hun schoenen te laten staan bij het vinden van liefde heb ik de workshop Liefde Anno 2020+ ontwikkeld. Een intensieve en inspirerende dag-workshop waarin je leert hoe jij de regie kunt pakken over je liefdesleven, op een manier die bij jou past. Hier alle informatie over de workshop.

Tijdens de workshop leer je:

  • meer over je eigen behoeften en hoe die serieus neemt;
  • over je belemmerende overtuigingen en hoe je omzet in effectief gedrag;
  • hoe je je vrij maakt van de ongeschreven regels van de datingcultuur;
  • hoe je trouw blijft aan jezelf;
  • wat een volwassen relatie en volwassen communicatie inhouden en hoe je dat doet;
  • over de verschillen tussen mannelijk en vrouwelijke energie en hoe je hier om hier slimmer (effectiever) mee om kunt gaan ;
  • hoe je de regie neemt over je liefdesleven.

Tijdens de workshop krijg je inzicht in  jouw:

  • LOVE HOLES: valkuilen, hechtingsstijl en wat je hiermee kunt.
  • LOVE ROCK: houvast en toetssteen in liefde.
  • LOVE HANDLES: de handvatten en do’s en don’ts bij het daten voor liefde.

Alle informatie over de workshop en aanmelding, vind je hier.

Wees er snel bij want het aantal plaatsen is beperkt.

Visie op dating voor vrouwen.

Vrouwen hebben het met daten moeilijker dan mannen. De huidige mores van het online daten is eerder ondermijnend is voor de persoonlijke integriteit van vrouwen dan dat het hun versterkt in hun kracht. De workshop Liefde Anno 2020+ biedt een antwoord hierop, door vrouwen meer zelfinzicht, kennis en tools te geven bij het vinden van een serieuze, liefdevolle partner.

Wanneer je als vrouw slimmer omgaat met daten

d.w.z. vanuit meer (zelf)bewustzijn, heb je meer succes met het vinden van liefde. Dankzij je (zelf-)kennis en vertrouwen wordt ‘daten’ veel minder stressvol en nemen je aantrekkingskracht en persoonlijke effectiviteit toe. Neem de regie terug over je liefdesleven met de workshop daten Liefde Anno 2020+. 

Wat heb je aan intelligentie als het je geen liefde brengt?

De schaamte voorbij

Als ervaren therapeut en liefdescoach wéét ik dat een gevoel van schaamte over ‘het alleen zijn’ een algemeen gedeelde ervaring is onder leuke, jonge vrouwen. Je bent hierin niet alleen. Gedachtes en intens beleefde overtuigingen als: ‘het ligt aan mij’, ‘ik ben gewoon niet goed genoeg’, ‘ik zal nooit liefde vinden in mijn leven’ zijn schering en inslag. Dus laat je hierdoor niet weerhouden om met de workshop mee te doen. Je zal merken dat schaamtegevoelens (mochten die er zijn) snel wegvallen en dat het je juist ondersteunt en inspireert om samen met andere vrouwen ervaringen te delen.

Schrijf je nu in hier o.v.v. Workshop, of stuur een mailtje naar eileen[@]liefdesadviezen.com o.v.v. Workshop Liefde Anno 2020+ met de datum. Wees er snel bij want het aantal plaatsen is beperkt.

Ervaren liefdescoach

Al jaren help ik in mijn praktijk Piptherapie cliënten met de liefdes- en relatieproblemen en dating. Inlevend, lief en met kennis van zaken. Zowel vrouwen als mannen. Voor meer informatie over mij: Eileen van Essen. Kijk ook op Liefdesadviezen, wat en voor wie en datingtips.

Maak een afspraak voor een persoonlijk coachingsgesprek hier.

Love is life. Laat de liefde je leven in.

Photo’s this page by Toa Heftiba on Unsplash

 

Everybody loves somebody sometime. Everybody falls in love somehow.

Dean Martin

dating tips