Skip to main content

Liefde en astrologie gaan heel goed samen.

De voorspellende astrologische analyse geeft antwoord op de vraag:

Wanneer is/wordt het voor mij een gunstige periode voor de liefde of voor het vinden van liefde?

Door een analyse te maken van de transities en secundaire progressies in jouw geboorte horoscoop kan ik uitspraken over doen over wat er in de toekomst je te wachten staat op het gebied van liefde en relaties.

Inmiddels heb ik meer dan 30 jaar ervaring met liefde en astrologie, met verrassend goede resultaten. Bezoek ook mijn astrologie-website: astrolovesage.com.

Het is geen kwestie van ‘geloven in’ maar van empirisch kunnen hebben vaststellen over langere tijd, dat kijken naar de bewegingen van planeten in samenhang met een geboorte horoscoop, informatie kan geven over gunstige, neutrale en minder gunstige periodes voor (het vinden van) liefde en je relatie.

Voor een voorspellende astrologische analyse heb ik je exacte geboortetijd en geboorteplaats nodig. Tijden het coaching- of adviesgesprek met toelichting krijg je antwoord op vragen als:

  • wanneer komt liefde op mijn pad?
  • wat is voor mij een gunstige periode voor de liefde?
  • past deze persoon bij mij?
  • maakt deze relatie een kans?
  • heeft deze relatie een gezonde basis?
  • is dit een goeie tijd om te gaan samenwonen/ een huis te kopen samen?

Ik bied verschillende soorten astrologische readings aan (geboorte, (liefdes-)voorspellend, gecombineerd). Voor een beschrijving en kosten, ga naar mijn site: Astrolovesage

Maak nu aan afspraak of stel je vraag hier.

Love is life. Laat liefde je leven in.

Photo by Lucas Marconnet on Unsplash

Voorspellende astrologie is geen kwestie van ‘geloven in’ maar van observeren en empirisch vaststellen over langere tijd.