Voor wie?

Voor iedereen met vragen over de liefde, daten of relaties.

Heb je vragen over de liefde als:

  • Hoe herken ik echte liefde?
  • Wil ik wel met deze relatie doorgaan, of heeft het zin om met deze relatie door te gaan?
  • Waarom gebeurt er met daten telkens hetzelfde?
  • Wat gaat er mis in mijn relatie(s)?
  • Hoe kan ik meer succes hebben in de liefde?
  • Hoe ontwikkel ik meer zelfvertrouwen?
  • Wat voel ik voor deze persoon?
  • Hoe pak ik mijn leven en de liefde weer op na een scheiding?
  • Wanneer komt de liefde op mijn pad? (voorspellende astrologische analyse)

Dan zit je bij Liefdesadviezen goed!

Het beste advies bij vragen over de liefde, daten en relaties.

Al meer dan 12 jaar werk ik mijn praktijk Piptherapie met mensen die vragen hebben over de liefde, daten en hun relatie. Dankzij mijn ervaring en kennis van zaken kun je er zeker van zijn dat je bij mij het beste liefdesadvies krijgt. Advies waar je echt wat aan hebt omdat het praktisch is:  je kunt er direct mee aan de slag, en het je een beter gevoel geeft over jezelf: je zelfvertrouwen neemt toe.  Geen vraag over de liefde, dating of relaties is voor mij vreemd. Je voelt je snel op je gemak in een veilige omgeving waar je helemaal jezelf kunt zijn.

Zie ook Eileen van Essen en home, workshop, datingtips, volwassen liefde, liefde vinden.

Liefde en relaties leuker en toegankelijker…

Doordat ik me verdiep in jouw persoonlijkheid, achtergrond, behoeften en situatie en mijn coaching en advies hier nauw op aansluit. Of het nu gaat om potentiële liefde, dating of een bestaande relatie. Ik ben betrokken en lief. Niet oordelend over jou, wel duidelijk waar nodig. De persoonlijke coachingsgesprekken vinden plaats in mijn comfortabele praktijkruimte in het centrum van Amsterdam. Zie ook wat en kosten.

Al na een gesprek voel je je opgelucht omdat je meer regie hebt en weet hoe je verder kunt met je liefdesleven.

Maak nu een afspraak of stel je vraag hier.

Love is Life. Laat liefde je leven in.

 

Love is Life. Laat de Liefde je Leven in.

“Liefde is een daad van vertrouwen”.

Erich Fromm

 

serieuze relatie