Skip to main content

 

Voor wie?

Voor iedereen met vragen over de liefde, daten of relaties.

Heb je vragen over de liefde als:

  • Wat zijn mijn behoeften in de liefde, wat wil ik eigenlijk?
  • Hoe vind ik liefde?
  • Wil ik doorgaan in deze relatie, heeft het zin om door te gaan?
  • Hoe doorbreek ik mijn negatieve relatiepatronen?
  • Hoe kan ik daten om liefde te vinden?
  • Hoe leer ik volwassen communiceren?
  • Hoe pak ik mijn leven weer op na een scheiding?
  • Wanneer komt de liefde op mijn pad? (Voorspellende astrologische analyse.)

Dan zit je bij Liefdesadviezen goed!

Het beste advies bij vragen over de liefde, daten en relaties.

Al meer dan 15 jaar werk ik in mijn praktijk Piptherapie met mensen die vragen hebben over de liefde, daten en hun relatie. Dankzij mijn ervaring en kennis van zaken kun je er zeker van zijn dat je bij mij het beste liefdesadvies krijgt. Advies waar je echt wat aan hebt omdat het praktisch is, je er direct mee aan de slag kunt en het je zelfvertrouwen helpt vergroten.  Geen vraag over de liefde, dating of relaties is voor mij vreemd. Je voelt je bij mij in de praktijk  direct op je gemak in een veilige omgeving waar je helemaal jezelf kunt zijn.

Zie ook Eileen van Essen en home, workshop, datingtips, volwassen liefde, liefde vinden.

Liefde wordt leuker en toegankelijker…

o.a. doordat ik me tijdens onze coachingsgesprekken verdiep in jouw persoonlijkheid, behoeften en situatie en hier nauw op aansluit. Of het nu gaat om potentiële liefde, dating of een bestaande relatie. Ik ben betrokken en lief. Niet oordelend over jou, wel duidelijk waar nodig. De persoonlijke coachingsgesprekken vinden plaats in mijn comfortabele praktijkruimte in het centrum van Amsterdam. Zie ook wat en kosten.

Al na één gesprek voel je je opgelucht, omdat je meer regie hebt over je liefdesleven en weet hoe je verder wilt of kunt.

Maak nu een afspraak of stel je vraag hier.

Love is Life. Laat liefde je leven in.

Photo top of page by Priscilla Du Preez on Unsplash

Photo top right by Matthew Henry on Unsplash.com

Photo bottom right by Toa Heftiba on Unsplash

Liefde is een daad van vertrouwen.