Skip to main content

Behoefte aan relatieadvies?

Heb je of wil je een serieuze relatie en heb je behoefte aan relatieadvies? Wil je meer weten over wat een serieuze relatie inhoudt, hoe je die krijgt en hoe je die goed houdt? Dan ben je hier op  het goed adres!

Liefdescoaching online.

Liefdescoaching via videobellen is mogelijk. Tijdens één sessie kan ik een goede assessment maken van jouw (vaak complexe) situatie en je praktisch advies geven waarmee je direct verder komt. Kosten € 110 per uur, vooruit te betalen. Stuur een e-mail naar eileen[@]liefdesadviezen.com om een afspraak in te plannen of als je meer informatie wilt.

Ervaren relatietherapeut en liefdescoach

Al jaren geef ik in mijn in praktijk Piptherapie relatietherapie en liefdesadvies. Ik ken de ins en outs van relatieproblemen, volwassen communicatie, dating, scheiden, het opkrabbelen na een relatiebreuk, verliefdheid, affaires, etc. Ik weet waar de pijn zit en hoe je daar het beste mee om kunt gaan. Daarbij kijk ik altijd goed naar wie jij bent, wat je nodig hebt en hoe je situatie is. Waardoor je de coaching en advies krijgt waar jij echt wat aan hebt en snel weer verder kunt.

Wil je daten voor liefde maar ben je je zelfvertrouwen en geloof in de liefde een beetje kwijtgeraakt? Doe dan mee met de workshop daten voor vrouwen Liefde Anno 2020+!

Lees meer over mij Eileen van Essen, over de workshop, een relatie vasthouden en volwassen communicatie datingtips.

Of maak nu je afspraak hier.

Liefdescoach Amsterdam, voor een serieuze relatie.

Love is life. Laat liefde je leven in.

Photo top by Remi Walle on Unsplash.com

Phot right bij Alexandra Kirr on Unsplash.com

Is verliefdheid het domein van de illusies, dan zijn duurzame liefdesrelaties het domein van de realiteit.

workshop liefde vinden