Hoe vind ik een serieuze relatie?

Is een vraag die veel vrouwen zich afvragen in deze tijd.

Heb je behoefte aan een serieuze relatie en ben je al dat casual gedoe zat? Schrijf je dan nu in voor de dagworkshop Datedifferent op zaterdag 9 november in mijn praktijk in Amsterdam.

Levensveranderende dagworkshop

Datedifferent is een intensieve workshop voor vrouwen waarin je ánders leert daten voor meer effectiviteit. Voor als je het heft in handen eigen wil nemen om de liefde te vinden waar je logischerwijs zo naar verlangt. Voordoe je tijd niet langer met aanpassen aan ongeschreven regels die jij niet hebt bedacht en waar je alleen maar onzeker van wordt. Volg je eigen pad, en een liefdevolle serieuze relatie komt op je pad. Voor meer informatie over de workshop en inschrijving klik hier. Wees er snel bij want het aantal plaatsen is beperkt.

Goed Relatieadvies

Relatieproblemen en geen zin in relatietherapie? Behoefte aan goed advies en coaching over wat een serieuze relatie inhoudt en hoe je dit doet? Hiervoor kun je het beste bij mij terecht. Als relatietherapeut met jarenlange ervaring in praktijk Piptherapie ken ik alle ins en outs van relaties, relatieproblemen, volwassen relaties, dating, scheiden, opkrabbelen en weer dóór, verliefdheden, etc. Ik weet waar de pijn zit en hoe je daar het beste mee omgaat. Waarbij ik altijd goed kijk naar wie jij bent, wat je nodig hebt en je hoe je situatie is. Zodat je het advies en de coaching krijgt waar jij echt wat aan hebt waardoor je weer verder kunt.

Lees meer over mij Eieen van Essen, over  liefde vinden, een relatie vasthouden en volwassen liefde datingtips.

Of maak nu je afspraak hier.

Liefdesadviezen, voor een serieuze relatie.

Is verliefdheid het domein van de illusies, dan zijn duurzame liefdesrelaties het domein van de realiteit.

goed liefdesadvies