Wie ben ik?

En waarom weet ik zoveel van de liefde?

 

Eileen van Essen is specialist in de liefde.

Geworden. Van jongs af aan al voelde ik grote verbondenheid met en verwondering over, de liefde. Als kind speelde ik dat ik met mijn Barbies naar God vloog voor onderonsjes over de liefde en ik bezocht stiekem de zondagsschool om meer over ‘liefde’ te weten te komen.

Als jonge vrouw kwam ik terecht in een langdurige (afhankelijke) liefdesrelatie, waarin ik heel gelukkig en diep ongelukkig ben geweest.

Een tijd werkte ik als kunstenaar en werd ik in beslag genomen door een zoektocht naar het sublieme (‘Schoonheid is zichtbaar geworden liefde’, aldus Plato).

Gedreven door mijn liefde voor mensen en wat hen beweegt, studeerde ik klinische pedagogie, psychologie en integratieve psychotherapie. Inmiddels 15 jaar begeleid ik mensen bij hun liefdes- en relatieproblemen in mijn succesvolle praktijk voor psychotherapie en relatietherapie Piptherapie.

Sinds ik als twintiger privélessen astrologie nam ben ik voorspellende analyses gaan maken voor vrienden en cliënten, vooral op liefdesgebied. Dat doe ik nu al meer dan 35 jaar met verrassend goede resultaten.

Na later in mijn leven te zijn gescheiden heb ik af en aan 5 jaar ge-date. Hierdoor heb ik zelf goed de ins en outs van het daten leren kennen (en waardoor ik uiteindelijk een geliefde heb gevonden waar ik nu al 7 jaar gelukkig mee ben). Inmiddels neemt het datingvraagstuk in mijn praktijk voor psychotherapie veel ruimte in en heb ik al veel mensen kunnen helpen effectiever te daten voor meer succes in de liefde.

Liefde is het allerbelangrijkste en het allermooiste in het leven.

Liefde is leven. Wat is er dan mooier dan dagelijks bezig te zijn met de liefde en wat zij vermag? Daar heb ik nu mijn werk van gemaakt. Uit liefde voor de liefde. Omdat me ook is opgevallen dat steeds meer mensen worstelen met (het krijgen van een) relatie(s) in deze complexe tijd. En in mijn praktijk gemerkt heb mensen te kunnen helpen om liefde te vinden in hun leven.

Zie ook workshop, liefde vinden, home, wat, voor wie, volwassen liefde, datingtips.

Laten we samen kijken hoe jij de liefde je leven kunt binnenlaten.

Maak nu direct een afspraak of stel je vraag hier.

Liefdesadviezen is specialist in de liefde.

Met het beste advies over de liefde, relaties en daten.

Love is around the corner, you just need to turn.

“Meer dan 12 jaar begeleid ik mensen bij hun liefdes- en relatieperikelen in mijn praktijk voor psychotherapie”

eileen van essen

Eileen van Essen