Wat bied ik?

Goed liefdesadvies en liefdescoaching waar je echt wat aan hebt.

Voor iedereen met vragen over de liefde, relaties of dating en die morele steun of goed liefdesadvies gebruiken kan.

Liefdescoach Amsterdam geeft je inzicht.

In je gevoelens, je verwachtingen en overtuigingen en het gedrag van de ander. Je gaat jezelf en de ander beter begrijpen en ervaart minder belemmeringen en meer perspectief. Al na een paar sessies voel je je stukken beter en weet je hoe je verder kunt.

Liefdescoach Amsterdam is ervaren, zorgvuldig, inlevend en lief.

Niet oordelend over jou, wel duidelijk en uitgesproken waar nodig. Zie ook Eileen van Essen en Piptherapie.

Mijn aanbod:

1) Relatiecoaching

Gesprekken vinden plaats in mijn comfortabele praktijk aan de Weteringschans in Amsterdam. We gaan in op jouw wensen en behoeften, je situatie en achtergrond, je twijfels en vragen, de rol van een eventuele relatie of partner en je doelen voor de toekomst. Je krijgt van mij coaching en praktische adviezen op het gebied van de liefde, de verschillen tussen mannelijke en vrouwelijk energie, relaties in het algemeen, je eigen relatie, volwassen communicatie en/of dating. Kosten (vrijgesteld van btw): € 110 voor een sessie van 60 minuten (zie ook: kosten).

2) Dating en liefdes-coaching

Alles wat je moet weten om jouw date- en liefdesleven plezieriger en succesvol te maken. Met oog voor jouw geheel eigen, situatie, behoeften en achtergrond. Vanuit begrip en empathie. En praktische tools aanbiedend waarmee je direct verder komt. Kosten € 110 per uur. Stuur een e-mail naar eileen[@]liefdesadviezen.com om een afspraak in te plannen of als je meer informatie wilt.

3) Integratieve therapie

Zie voor informatie hierover de site van mijn praktijk voor integratieve therapie: Piptherapie. Kosten: € 110 voor een sessie van 60 minuten. Integratieve therapie valt binnen de aanvullende verzekering en wordt deels vergoed door zorgverzekeraars. Zie voor alle informatie piptherapie.nl/kosten.

4) Workshops

Ben je toe aan een liefdevolle, duurzame relatie maar ben je je vertrouwen in de liefde en in jezelf een beetje kwijtgeraakt? Wil je meer zelfvertrouwen en succes bij het daten voor liefde? Doe mee met de workshop daten voor vrouwen Liefde Anno 2020+. De workshops staan i.v.m. Corona on hold.

5) Voorspellende astrologische analyse

De voorspellende astrologische analyse geeft antwoord op de vraag: is dit of wat is, voor mij een gunstige periode voor de liefde of het begin van een nieuwe relatie? De analyse kan als ondersteuning dienen van een coachingsessie op kan apart worden aangeboden. Mocht je de geboortetijd hebben van je (potentiële) partner kan ik eventueel ook uitspraken doen over jullie relatie. Klik voor meer informatie over het astrologisch advies. Kosten: (voorbereiding € 100, plus adviesgesprek van 75 min. € 125 = totaal:) € 225

Maak nu je afspraak hier.

Zie ook Eileen van Essen, Piptherapie, voor wie, liefde vinden, datingtips, volwassen liefde

Love is Life. Laat de liefde je leven in.

Photo top: by Priscilla Du Preez on Unsplash

Photo rechts: by Davids Kokainis on Unsplash

Love is life. Laat liefde je leven in.

workshop liefde vinden

 

 

“Even a very small degree of hope is enough to cause the birth of love.”

Stendhal