Wat bied ik?

Goed liefdesadvies, waar je echt wat aan hebt.

Voor iedereen met vragen over de liefde, relaties of dating en die morele steun of goed liefdesadvies gebruiken kan.

Liefdescoach Amsterdam geeft je inzicht.

In je gevoelens, je verwachtingen en overtuigingen én in het gedrag van de ander. Hierdoor ga jij jezelf en de ander beter begrijpen en ervaar je minder misverstanden en belemmeringen. Na 1 of 2 coachingsgesprekken voel je je al reuze opgelucht. Omdat je weet hoe je verder kunt gaan en om je liefdesleven de kant op te sturen die jij wilt.

Liefdescoach Amsterdam is ervaren, zorgvuldig, inlevend en lief.

Niet oordelend over jou, wel duidelijk en uitgesproken waar nodig. Zie ook Eileen van Essen en Piptherapie.

Mijn aanbod:

1) Coaching en adviesgesprekken

Gesprekken vinden plaats in mijn comfortabele praktijk aan de Weteringschans in Amsterdam. We gaan in op jouw wensen en behoeften, je situatie en achtergrond, je twijfels en vragen, de rol van een eventuele relatie of partner en je doelen voor de toekomst. Je krijgt van mij coaching en praktische adviezen op het gebied van de liefde, de verschillen tussen mannelijke en vrouwelijk energie, relaties in het algemeen, je eigen relatie, volwassen communicatie en/of dating. Kosten (vrijgesteld van btw): € 110 voor een sessie van 60 minuten (zie ook: kosten).

2) Integratieve therapie

Zie voor informatie hierover de site van mijn praktijk voor integratieve therapie: Piptherapie. Kosten: € 110 voor een sessie van 60 minuten. Integratieve therapie valt binnen de aanvullende verzekering en wordt deels vergoed door zorgverzekeraars. Zie voor alle informatie piptherapie.nl/kosten.

3) Workshops

Ben je toe aan een liefdevolle, duurzame relatie maar ben je je vertrouwen in de liefde en in jezelf een beetje kwijtgeraakt? Wil je meer zelfvertrouwen en succes bij het daten voor liefde? Doe mee met de workshop daten voor vrouwen Liefde Anno 2020+. De volgende workshop daten voor vrouwen staat gepland voor zaterdag 20 juni 2020, van 09:15-17:15. Kosten: € 220.

4) Voorspellende astrologische analyse

De voorspellende astrologische analyse geeft antwoord op de vraag: is dit of wat is, voor mij een gunstige periode voor de liefde of het begin van een nieuwe relatie? De analyse kan als ondersteuning dienen van een coachingsessie op kan apart worden aangeboden. Mocht je de geboortetijd hebben van je (potentiële) partner kan ik eventueel ook uitspraken doen over jullie relatie. Klik voor meer informatie over het astrologisch advies. Kosten: (voorbereiding € 100, plus adviesgesprek van 75 min. € 125 = totaal:) € 225

Maak nu je afspraak hier.

Zie ook Eileen van Essen, Piptherapie, voor wie, liefde vinden, datingtips, volwassen liefde

Love is Life. Laat de liefde je leven in.

Photo top: by Priscilla Du Preez on Unsplash

Photo rechts: by Davids Kokainis on Unsplash

Love is life. Laat liefde je leven in.

workshop liefde vinden

 

 

“Even a very small degree of hope is enough to cause the birth of love.”

Stendhal